ST dag neonatologi 23 oktober. Tema klinisk genetik

Publicerad
2019-08-21 13:56:14
Uppdaterad
2019-10-23 08:46:28
Skribent
anderselfvin

Varmt välkomna till årets nationella ST dag i neonatologi med tema Klinisk Genetik!

Den 23:e oktober 2019 ses vi för en heldag med genomgång av genetiska utredningar, vägledning kring vardagliga frågeställningar så som bedömning av stigmata hos nyfödda men även diskussioner i fallbaserade syndromutredningar.

Kursen hålls på Karolinska universitetssjukhuset i Solna sal Elekta i Eugeniahemmet, med hålltider 8.30-16.30.

Lunch och fika ingår. På kvällen blir det som traditionen bjuder after work med middag. Denna får man dock bekosta själv. För att vara garanterade plats och bra service behöver vi boka bord, meddela oss således i samband med din anmälan om du vill vara med på kvällsaktiviteten, tillsammans med eventuella särskilda kostönskemål.

Anmälan görs till via http://www.trippus.net/deltagare_perinataldagarna19

Färdigt program finns nu här

Ännu en gång varmt Välkomna!

forum Kommentarer

Kommentera