Barnveckan i Stockholm, 27-30 sep 2021

Datum
2021-09-27 - 2021-09-30

Anmälan öppnar nu i mars och programmet kommer snart publiceras HÄR. Torsd 30 sep blir “neo’s dag” med blanda annat hud-mot-hud, hyperbili/kernikterus, vaccinationer & utsättningsguide för antibiotika.

Välkomna till Barnveckan 2021 – en vecka på barnens sida!

Den 27-30 september 2021 är du välkommen till Stockholm och Astrid Lindgrens Barnsjukhus för att tillsammans med oss, Svenska Barnläkarföreningen och Riksföreningen för Barnsjuksköterskor, skapa och delta i 2021 års Barnvecka – den 16:e i ordningen! Efter det tuffa 2020 är Barnveckan viktigare än någonsin, vi är många som längtar efter att dela erfarenheter och lära nytt. En flytt till hösten gör att vi nu kan planera för ett fysiskt möte.

Vi utlovar precis som tidigare Barnveckor, inspirerande föreläsningar, frågestunder och seminarier samt ett brett socialt program. Alla del- och intresseföreningar i BLF har sina delar i programmet, dessutom blir det omvårdnadsprogram två dagar, samt en heldag om uppföljningar av sjuka barn inom olika fält. Vi har också ett vetenskapligt program inkluderande presentationer och posters.

Vi ser fram emot att alla, som likt Astrid Lindgren som stod på barnens sida och var engagerad i barns och ungdomars hälsa, kommer samman i Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet nya fina lokaler.

Väl mött!
Organisationskommittén vid Astrid Lindgrens barnsjukhus,
Lena Hellström-Westas Ordförande Svenska Barnläkarföreningen
Helena Wigert Ordförande Riksföreningen för Barnsjuksköterskor