38:e Svenska Perinatalmötet 25-26 oktober, 2018

Datum
2018-10-25 - 2018-10-26

Svensk Förening för Perinatalmedicin har glädjen att inbjuda till det 38:e Svenska Perinatalmötet den 25-26 oktober 2018. Mötet kommer att hållas i Svenska Läkaresällskapets lokaler på Klara Östra Kyrkogata i Stockholm.

Årets möte kommer att ha Rikssjukvård som tema. Färdigt program finns här.

I anslutning till mötet hålls onsdagen den 24 oktober en utbildningsdag för ST-läkare i neonatologi. Utbildningen handlar i år om neurologi och kommer att hållas på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Färdigt program till ST-dagen finns här.

Anmälan till perintataldagarna har stängt. För möjlighet till sen registering vänligen kontakta Stefan Wengelin, Commee AB (stefan@commee.se)

Vi ser fram emot ett riktigt bra möte och tackar för många fina inskickade abstracts. De som fått sitt vetenskapliga bidrag accepterat för muntlig presentation meddelas detta torsdagen den 11 okt. Vi kommer inte ha någon postersession.

Instruktioner till fria föredragshållare:

  • Presentationen kan hållas på svenska eller engelska
  • Tidsram: 6-7 min presentation + 3 min för frågor/byte av presentatör
  • Din presentation måste laddats upp i god tid hos vår tekniker. För torsdagens presentatörer är det viktigt att veta att programpunkten före Fria Föredrag är Lilla Barnets Fonds prisutdelningen med kunglig glans vilket innebär närvaro av Säpo och strikt stängda dörrar, så var på plats i god tid och ladda upp din presentation redan under förmiddagen. För fredagens presentatörer ser vi helst att man laddar upp redan dagen innan men om man bara deltar på fredagen är förstås fre morgon OK (ta höjd för kö)
  • Pris för bästa föredrag kommer delas ut kl 14:30 på fredagen

Varmt välkomna!

// Anders Elfvin sekreterare Svenska Neonatalföreningen

forum Kommentarer

Kommentera