Johan Robinson har avlidit efter kort tids sjukdom (1961-2018)

Publicerad
2018-09-02 23:13:10
Uppdaterad
2018-09-02 23:15:32
Skribent
Béatrice Skiöld

Johan Robinson var neonatolog och överläkare vid Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL) i Trollhättan och styrelsemedlem sedan 2011. Hösten 2014 tog han över som kassör i styrelsen och har även i flera år varit sekreterare i arbetsgruppen för transporter och centralisering.

Johan var en oerhört vänlig, ödmjuk och rolig person. Han var tydlig och rak men alltid på ett trevligt sätt- en ytterst sympatisk, orädd, ärlig och lojal styrelsekollega som var lätt att samarbeta med i alla lägen.

Johan insjuknade i AML i mars i år och benmärgstransplanterades i somras. Tyvärr misslyckades transplantationen och Johan gick hastigt bort lördagen den 18 augusti.

Vi tänker på Johans familj och delar deras sorg.

 

För styrelsen,

Béatrice Skiöld, ordförande

forum Kommentarer

Kommentera